Muziekkorps Looft Den Heer

Muziekkorps Looft Den Heer

Looft den Heer bestaat uit plm. 35 enthousiaste leden. Daarnaast hebben we nog een aantal leerlingen in opleiding. Ook hebben we regelmatig een schoolproject, waar de kinderen van de basisscholen uit groep 5 en 6 een instrument van de vereniging krijgen en vervolgens 4 keer een klassikale les krijgen van een muziekdocent. Dit wordt afgesloten met een eindconcert samen met de muziekvereniging. Vervolgens kunnen de leerlingen nog 10 vervolglessen krijgen tegen een gereduceerd tarief.

Wij geven een keer in de twee jaar een donateursconcert in het Bynt. Als donateur heeft een persoon gratis entree, bent u nog geen donateur? Informatie kunt u vinden op onze website. Wij hopen u te mogen begroeten op een van onze optredens.

Dikke pret bij het Dorpsfeest!

Wilt u nieuws en foto’s van onze optredens zien? Check onze Facebook site. Ook als u geen lid van Facebook bent, u kunt toch onze foto’s bekijken. Klik op deze link.

Om verder door te lezen over de samenstelling van ons korps, vacatures, geschiedenis en wat al niet meer. raadpleeg onze website.