Laden Evenementen

Boartersdei

Boartersdei

Eén keer per jaar wordt het terrein van openluchtmuseum It Damshus in Nij Beets omgetoverd tot een waar speelparadijs voor basisschoolkinderen. Dit jaar staat er weer een Boartersdei gepland op zaterdag 16 juli 2022, ijs en weder dienende.
Wetterwille, oftewel genieten van de buitenlucht en het water, met lekker tobbe dansen in het water of buik glijden voor de daredevils. Of als je liever op het droge blijft kun je genieten van één van de leuke workshops, zoals kleien, timmeren, knutselen, of één van de vele andere.
Maar je kunt ook een hennatattoo laten zetten of je laten schminken. Wat dacht je ervan om met doeken en bamboe je eigen tent te maken en als je het af hebt je eigen brood te bakken boven een kampvuur.
Voor de jongeren worden lopen de twee kabouters Mops en Totem over het terrein die vertellen over hun verrassende ervaringen. Tussendoor wordt voor een vrolijke noot gezorgd.
Aan eten, drinken en snoepen is ook gedacht. Er zijn poffertjes, limonade en ander lekkers. Volwassenen kunnen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, genieten van hun kinderen in een ouderwetse zweefmolen.
Alles bij elkaar is Boartersdei voor kinderen en hun (groot-)ouders, misschien wel de leukste dag van de zomer. Het is in ieder geval een dag waarbij je je helemaal kunt uitleven tot je geen puf meer hebt. Dus: neem je (groot-) ouders mee en kom naar Boartersdei. Want als jij er ook bij bent, is Boartersdei pas op zijn aller-aller-leukst!
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Entree volwassenen € 4,50
Entree kinderen € 3,00