Help jij me onze dorpen leuker te maken?

Help jij me onze dorpen leuker te maken?

De wereld is niet vergaan december 2012, maar hij wordt ook niet vanzelf beter, leuker of gezelliger! Wie helpt er mee bij verenigingen en organisaties? Diverse organisaties en clubs verwelkomen graag nieuwe vrijwilligers om mee te helpen in hun aktiviteiten of bestuurswerk. De inzet die gevraagd wordt loopt erg uiteen en kan vaak in overeenstemming gebracht worden met wat je aan tijd en energie beschikbaar hebt. De beloning is wel steeds dezelfde: een tevreden gevoel dat je iets nuttigs doet in je eigen omgeving!

– Disco Blue Beats zoekt zo nijpend mensen (jongeren) voor hun aktiviteiten dat ze een noodoproepdoen.

– De Activiteiten Commissie bestaat uit vrijwillers die veelal aktiviteiten voor de jeugd (van klein tot groter) organiseren, zij kunnen goed versterking gebruiken!

– De Zonnebloem Boornbergum e.o zoekt bestuursleden om geleidelijk langzittende bestuursleden af te lossen.

– Deze Dorpswebsite zoekt iemand die kreatief wil helpen bij het project van re-design van de website in de loop van 2013 (gebaseerd op Joomla). Interesse? Stuur een mail!

– Tonielferieniging Us Fertier: Het is de bedoeling om in september 2013 weer aan een nieuwe uitdaging te beginnen. we kunnen best wat versterking gebruiken, zeker bij de mannen. Wacht je niet te lang met aanmelden, zodat we gelegenheid hebben om er rekening mee te houden met de kiezen van het nieuwe stuk. Mocht je zin hebben om hier aan mee te doen, op of rond het toneel, of heb je vragen? Neem dan even contact op met, Meintje Postma  posthuus@gmail.com of Rinze Elverdink  rinzeelverdink@hotmail.nl