Oproep: vrijwilligers Kinderspelweek 2018

Oproep: vrijwilligers Kinderspelweek 2018

Vanuit de activiteitencommissie zoeken we vrijwilligers om de spelweek 2018 mede te organiseren of te helpen tijdens één van de dagen.

De spelweek is altijd in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat op 29, 30 en 31 augustus.

Voor het organiseren zijn enthousiaste teamleden nodig die de leefbaarheid in onze dorpen een warm hart toedragen en van aanpakken weten. Relevante ervaring is niet nodig, zoals je het maar leuk vindt om iets voor de kinderen van Boornbergum e.o. te organiseren. Er is natuurlijk een standaard draaiboek, maar om de spelweek een nieuw leven in te blazen, zijn we op zoek naar originele ideeën.

Voor de spelweek zelf hebben we vrijwilligers nodig die het leuk vinden om tijdens deze week te helpen. Een voorbeeld hiervan is het op- en afbouwen, ondersteunen bij het hutten bouwen of bij de spelletjes, en nog veel meer!

Wat bieden wij?
Een plek om dorpsbewoners te ontmoeten en te leren kennen, een enthousiast team medevrijwilligers en bovenal veel gezelligheid! Eventueel zijn studiepunten voor scholing of vrijwilligerswerk ook bij ons te behalen.

Lijkt het je wat om ons te helpen? Twijfel je nog? Een keer meevergaderen mag ook altijd vrijblijvend. Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op:

Tonni de Boer – 0512-383262 – tonni_de_boer@yahoo.com
Martha Kootstra – 06-12954375 – marthakootstra@live.nl