Laden Evenementen

9e MOS driebanden toernooi

9e MOS driebanden toernooi


Op vrijdagavond 18 en zaterdag 19 januari 2019 wordt het 9e MOS driebanden toernooi van Smallingerland  in dorpshuis ‘t Bynt gespeeld. Maar liefst negen verenigingen uit Smallingerland hebben zich aangemeld met in totaal 32 deelnemers om er groot spektakel van te maken!

Deelnemers  biljartvereniging ’t Trefpunt uit Boornbergum 
Biljartvereniging ’t Trefpunt uit Boornbergum heeft in de eerdere 8 edities 2 toernooiwinnaars gehad. In 2013 was het Bouke van der Woude die er met de hoofdprijs vandoor ging. Jappie Meetsma was in 2017 de 2e speler van ’t Trefpunt die de felbegeerde beker omhoog mocht houden.
Nu in 2019 zijn er wederom 4 spelers van biljartvereniging ’t Trefpunt uit Boornbergum die vol ten strijde gaan en voor de 3e keer de hoofdprijs in de wacht proberen te slepen.

Komt u ons aanmoedigen?
Deze spelers kunnen alle aanmoedigingen gebruiken om er een succes van te maken. Iedereen is dan ook van harte welkom om dit spannende evenement bij te wonen. Zo kunt u dus lekker rustig genieten van meerdere spannende, vaak op hoog niveau spelende wedstrijden onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje. Ook worden er tijdens dit toernooi loten aangeboden waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

Lid worden van biljartvereniging ‘t Trefpunt
Wellicht geeft het u een mooier beeld van hoe leuk de sport biljarten eigenlijk is en heeft u zelf ook zin om deze sport onder de knie te krijgen. Onze vereniging staat zeker open voor nieuwe leden. Aanmelden kan op ieder moment bij het bestuur van ’t Trefpunt. Meedoen kan per direct.

Graag tot ziens op 18 en 19 januari
Als vereniging, als dorpsgenoten en als biljartliefhebbers hopen wij zoveel mogelijk dorpsgenoten te mogen begroeten tijdens dit 9e MOS driebandentoernooi van Smallingerland. Graag tot vrijdagavond 18 januari ( vanaf 17.30 uur ) en/of zaterdag 19 januari ( vanaf 10.00 uur ) in het dorpshuis ’t Bynt.