Welkom

Dorpswebsite Boarnburgum-Koartehimmen 

 

Deze site is mogelijk gemaakt door Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum - Kortehemmen en is bedoeld voor inwoners, oud-inwoners en belangstellenden voor de beide dorpen.

Alle artikelen en fotos worden aangedragen door steeds meer gebruikers van deze site. Dat kan door u te registreren als gebruiker maar ook door een mail te sturen en in overleg met de website beheerder materiaal te (laten) plaatsen.

Onze Dorpen barsten van het organisatorische en creatieve talent! Dus heeft u leuke fotos, heb jij net een leuk werkstuk gemaakt (bijvoorbeeld over de vogelsoorten hier in de omgeving, of over geschiedenis, de boerenbedrijven), organiseert u iets in samenhang met onze Dorpen? Of heb je een leuk idee om iets (proberen) op te zetten? Een aktie voor het goede doel, een vereniging of hobbyclub? Een dorpstuin? Zoek je gelijkgestemden of dezelfde interesses in onze Dorpen? Een link (url) naar een al bestaande club of bedrijf die je hier niet kunt vinden? Mail het naar de website, als jij iets wil vindt jij via ons misschien de anderen die het ook een goed idee vinden!

De site wordt gesponsord door bovenstaande bedrijven (in de banner). Voor informatie over deze bedrijven, klikt u op de afbeelding of kijkt u op de bedrijvenlijst.

Wij wensen u veel plezier!


Het bestuur.

 

 

Van Gastenboek naar Gastenpagina 

Het oude Gastenboek ontving veel spam (reclame e-mails) en is buiten gebruik. Bij wijze van test kunt u reageren door middel van uw Facebook account. Maar u kunt ook gewoon een mail naar de site sturen, die plaatsen wij natuurlijk ook!

Facebook-box:

Als hierboven niets verschijnt dan werkt de FB comment plugin niet.

Hieronder de bijdragen uit het oude Gastenboek

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.